2008 KIA Carens Návod k obsluze (in Czech)

2008 KIA Carens Návod k obsluze
Posted on 19 Sep, 2016 by Alexid
Model: 2008 KIA Carens


Pages: 343
File size: 35 MB

Other 2008 KIA Carens Manuals:


Stáhněte si manuál »

Manuální Popis
Při zapínání zadních ramenních pásů nebo středového břišního pásu se ujistěte, že jsou vloženy do správných zámků pásu, protože jen tak získáte maximální ochranu a zajistíte správnou funkci pásů. Použití pouze ramenní nebo pouze bederní části může být v případě kolize nebo náhlého zastavení příčinou vážného nebo smrtelného úrazu. V případě potřeby odpojte kovový čep (1) od spojky pásu (2) tak, že zasunete klíč nebo podobný tuhý nástroj do uvolňovacího tlačítka (6) na spojce pásu (2) a nechte popruh automaticky zatáhnout do navíječe.

Bezpečnostní pás musí správně čelní kolizi se bezpečnostní pásy s fungovat a musí být nastaven do předepínačem aktivují spolu s vhodné polohy. Břišní část vrátit k používání dětského zádržného použití bezpečnostního pásu je třeba pásu by měla být upevněna tak, aby systému. Řidič i cestující by měli vždy sedět co nejvíce vzadu na sedáku, s opěradly ve vzpřímené poloze a s řádně zapnutými bezpečnostními pásy.

Pokud dojde k nehodě a dopředu v případě nenadálého zádržný systém a dítě sedí na zadním airbag spolujezdce se nafoukne, zastavení nebo nehody. Před zakoupením určitého dětského zádržného systému se ujistěte, že je vybavení vhodné pro vaše auto, bezpečnostní pásy a vaše dítě. Toto větším bezpečí, když jsou mohou být vážná zranění uvnitř neposkytuje adekvátní ochranu v připoutány na zadním sedadle.



Manual Cover
2008 KIA Carens Návod k obsluze (in Czech) Image

General
Year2008
MakeKIA
ModelCarens
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages343
File size35 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders