2019 Jeep Wrangler - Handleiding (in Dutch) (362 pages)

Posted on 11 Feb, 2019
Model: 2019 Jeep Wrangler
File size: 6.82 MB


Other 2019 Jeep Wrangler Manuals:


Downloaden Handleiding 2019 Jeep Wrangler

Manual Beschrijving
Als de schakelhendel niet in de stand PARK, REVERSE of NEUTRAL kan worden gezet (indien naar voren gedrukt), dan bevindt deze zich waarschijnlijk in de stand AutoStick (+/-) (naast de stand DRIVE). In de AutoStickmodus wordt de versnelling (1, 2, 3 enz.) weergegeven in de instrumentengroep. Zet de schakelhendel naar rechts (in de stand DRIVE [D]) voor toegang tot PARK, REVERSE en NEUTRAL.

AutoStick is een interactieve functie, die handmatig schakelen mogelijk maakt waardoor u meer controle over de auto krijgt. Met AutoStick kunt u maximaal remmen op de motor, ongewenst op- of terugschakelen voorkomen en de prestaties van de auto verbeteren. Met dit systeem heeft u ook meer controle over de auto bij het inhalen, bij het rijden in de stad, bij glad wegdek, in de bergen, het trekken van een aanhangwagen en vele andere situaties.

Om de AutoStick-modus te activeren, zet u de schakelhendel in de stand MANUAL (M) (naast de stand DRIVE). De huidige versnelling wordt weergegeven in de instrumentengroep. In de AutoStick-modus kunt u de schakelhendel (in de stand MANUAL) gebruiken om handmatig te schakelen. Als u de schakelhendel naar voren (-) tikt terwijl deze in de stand MANUAL (M) staat, schakelt de versnellingsbak naar de eerstvolgende lagere versnelling. Als u de hendel naar achteren (+) tikt, wordt opgeschakeld.

Jeep Modellen

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders