2015 Jeep Renegade - Handleiding (in Dutch) (236 pages)

Posted on 3 Feb, 2017 by BioFanatic
Model: 2015 Jeep Renegade
File size: 19.54 MB


Other 2015 Jeep Renegade Manuals:


Downloaden Handleiding 2015 Jeep Renegade

Manual Beschrijving
Bij het optillen van de hendel om de stoel in de overeenkomstige wordt een rood merkteken zichtbaar. Het instrumentenpaneel en de verschillende bedieningstoetsen op het dashboard worden verlicht wanneer de buitenverlichting wordt ingeschakeld. Het wordt echter afgeraden de interne luchtrecirculatie in te schakelen op regenachtige of koude dagen om beslagen ruiten te voorkomen.

Luchtstroom naar de luchtroosters in het midden en aan de zijkant van het dashboard om de borst en het gelaat tijdens het warme seizoen te verkoelen. Deze luchtdistributie is bijzonder nuttig in het vooren het najaar en op zonnige dagen. Deze luchtverdeling zorgt voor een snelle verwarming van het interieur en voorkomt dat de ruiten beslaan.

Bij handmatige om voldoende comfort in het voertuig bediening wordt de ingestelde te garanderen. Controleer het voorste paneel wordt volledig voor en tijdens het bedienen van de ruit gesloten. Deze openingsstand kan alleen geactiveerd worden met het schuifdak in volledig gesloten stand.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders