2009 Hyundai Veracruz Handleiding (in Dutch)

2009 Hyundai Veracruz Handleiding
Posted on 1 Oct, 2016 by Patito
Model: 2009 Hyundai Veracruz


Pages: 433
File size: 48 MB

Other 2009 Hyundai Veracruz Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Alle controleer of de stoel goed vergrendeld passagiers moeten zitten en de is door te proberen deze handmatig naar aanwezige veiligheidsgordels voren of achteren te schuiven. Laat de hendel los en zorg ervoor dat omhoog om de zitting hoger af te de rugleuning vergrendeld is. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen.

Zorg ervoor omdat dan in geval van een dat de hoofdsteun hoofd en nek goed aanrijding ernstig letsel kan ondersteunt. Een goed afgestelde hoofdsteun biedt een zo optimaal mogelijke bescherming tegen nekletsel. Door het verdraaien van de plaatsen, de pennen van de hoofdsteun voorpassagier naar achteren beweegt hendel neemt de lendensteun toe of af.

Stel voor het oververhitting, waardoor brand kan rijden de stoel af in de juiste stand zodat ontstaan. De passagiers moeten het stuurwiel, de pedalen en de kunnen voelen of de stoel te warm schakelaars op het dashboard wordt en de stoelverwarming uit gemakkelijk bediend kunnen worden. Beweeg het achterste deel los zodra de lendensteun in de gewenste naar achteren: van de knop naar boven of naar beneden stand staat.



Manual Cover
2009 Hyundai Veracruz Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2009
MakeHyundai
ModelVeracruz
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages433
File size48 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders