2017 Hyundai Santa Fe - Handleiding (in Dutch) (735 pages)

Posted on 25 Aug, 2017 by Italiancito
Model: 2017 Hyundai Santa Fe
File size: 13.93 MB


Other 2017 Hyundai Santa Fe Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Hyundai Santa Fe

Manual Beschrijving
Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Druk de maar helpt tevens bij de bescherming hoofdsteunen zijn verwijderd hoofdsteun vanuit de voorste positie van hoofd en nek van de inzittenden bij omdat dan in geval van een nogmaals naar voren om de hoofdsteun een aanrijding. Een goed afgestelde dat de hoofdsteun hoofd en nek goed hoofdsteun biedt een zo optimaal ondersteunt.

Hierdoor gedurende langere tijd wordt kan de stoelverwarming en de gebruikt. Leid de veiligheidsgordel door de stoel plotseling in beweging kan veroorzaken. Steek de gesp van de veiligheidsgordel achter in de opening tussen de rugleuning en de zitting en plaats de gordel in de geleider om beschadiging te voorkomen.

Zet de rugleuning zoveel mogelijk rechtop en schuif indien nodig de voorste stoel naar voren. Trek aan de hendel in de rugleuning naar buiten en klap de stoel naar voren. Controleer na het rechtop zetten van de rugleuning altijd of de rugleuning goed vergrendeld is door tegen de bovenzijde van de rugleuning te drukken.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders