2007 Hyundai Santa Fe - Instruktionsbog (in Danish) (186 pages)

Posted on 1 Oct, 2016 by Fusiono
Model: 2007 Hyundai Santa Fe
File size: 5.8 MB


Other 2007 Hyundai Santa Fe Manuals:


Hent Manual 2007 Hyundai Santa Fe

Manual Beskrivelse
Hvis der er stoppes, så snart det er forsvarligt, yderligere problemer, må der slet ikke og oliestanden kontrolleres. Motorkølemidlet er under tryk og kunne blive slynget ud og give alvorlige forbrændinger. Når svinget er gennemført, går kontaktarmen automatisk tilbage til midterstillingen og blinklysene slukker.

Systemet slukker automatisk parkeringslyset, når føreren fjerner tændingsnøglen og åbner døren i førersiden. Hvis der kun er et tyndt lag is eller sne, kan dette lag fjernes ved hjælp af el-bagruden, før bagrude viskeren bruges. Med kontakten i denne på bagruden, og position kan intervallet mellem bagrudeviskerne kører, når viskerfunktionen varieres ved at dreje kontakten til bagrudeviskerne på intervalkontakten.

Viskeren må ikke anvendes, når ruden er tør, da dette kan ridse ruden og forøge sliddet på viskerbladene. Denne funktion bidrager med at løsne fastfrosne vinduesviskere, især om vinteren i kolde egne. En fortsat opvarmning af tændes for bagrudens trække så langt væk fra kørebanen bagruden startes ved atter at trykke defrosterfunktion.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders