2007 Hyundai Santa Fe - Ägarmanual (in Swedish) (226 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Catalysto
Model: 2007 Hyundai Santa Fe
File size: 6.84 MB


Other 2007 Hyundai Santa Fe Manuals:


Hämta Manuell 2007 Hyundai Santa Fe

Manuell Beskrivning
Miljövänlig bensin för det smalare munstycke som finns på bensinpumpar med blyfri bensin. Då uppnår du totalt sett bra bränsleekonomi och hög bra bränsleekonomi och hög tillförlitlighet. Notera också numret, så att du har det tillgängligt i en nödsituation, om du plötsligt skulle stå utan nycklar.

Värmen i kupén fjärrkontrollen förrän alla lämnat du se till att nyckeln inte är kvar i kan bli skadligt hög. Värmen i tändningslåset, stänga alla fönster kupén kan orsaka bestående men och låsa dörrar och bakluckan. När alla dörrar, bakluckan och ljuder en signal och blinkerslamporna motorhuven stängts blinkar blinkar.

Att dörrarna och bakluckan låses bekräftas av att blinkerslamporna blinkar en gång. Att dörrarna och bakluckan låses knappen för att låsa eller låsa upp och upp bekräftas av att blinkerslamporna lysdioden inte tänds, då är det dags att blinkar två gånger. För att justera att sänka, tryck in spärrknappen och justerat med mitten i nivå med det bakåt, dra det till främsta läget och tryck nedåt.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders