2003 Hyundai Matrix - Instruktionsbog (in Danish) (111 pages)

Posted on 1 Oct, 2016 by Patito
Model: 2003 Hyundai Matrix
File size: 3.27 MB


Other 2003 Hyundai Matrix Manuals:


Hent Manual 2003 Hyundai Matrix

Manual Beskrivelse
Skub håndtaget se det røde mærke på kontakten, herefter lukkes knappen er synlig, når døren er ulåst. Ruderne kan åbnes ved at og underkontakten i hver sin retning trykke den pågældende rudeknap ned og lukkes samtidig. Gentag ovenstående procedure i omvendt ryglænsudløseren indad, holde den inde, og rækkefølge for at sætte ryglæn og skubbe ryglænet nedad.

Nakkestøtterne er vigtige for på forsædet, skal det gøres godt fast med passagerernes sikker-hed i tilfælde af sikkerhedsselen. Sker dette ikke, er der omstændigheder have lov til at stå eller knæle risiko for alvorlige skader eller dødsfald, på sædet. Børnene er bedst sikrede i hvis nakkestøtterne ikke er monteret ulykkestilfælde, hvis de holdes fast af et egnet korrekt.

Dette skal gøres, selv om der ikke er ved at trække forankringen opad og sænkes korrekt, hvis personen ligger ned på bagsædet, synlige skader. Det er ikke sikkert, at de yder bagsædet og skal altid være spændt fast, så varme, hvis de efterlades i en lukket bil. Det er et lovmæssigt krav, at barnestol, skal sidde på bagsædet og barnet fuldstændig uden beskyttelse ved børn skal være fastspændt.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders