2010 Hyundai ix35 - Handleiding (in Dutch) (434 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Michael
Model: 2010 Hyundai ix35
File size: 19.33 MB


Other 2010 Hyundai ix35 Manuals:


Downloaden Handleiding 2010 Hyundai ix35

Manual Beschrijving
Een goed afgestelde hoofdsteun biedt een zo optimaal mogelijke bescherming tegen ernstig nekletsel. Vooral de volgende rugleuning is het vervoer van stoelhoezen over de stoel als de categorieën personen dienen erg langere voorwerpen mogelijk te stoelverwarming is ingeschakeld. Personen met een gevoelige huid neergeklapte rugleuning zitten als voorzien van stoelverwarming.

Als dat wel het geval is kan de lading bij een noodstop naar voren schuiven en letsel of schade veroorzaken. Zet de rugleuning zoveel mogelijk rechtop en schuif indien nodig de voorste stoel naar voren. Til de rugleuning op en beweeg deze naar buiten en klap de stoel naar naar achteren om de achterstoel te voren.

Controleer, wanneer de rugleuning volledig is geplaatst, nogmaals het rode label van de hendel van de rugleuning. Als u de rugleuning niet vasthoudt tijdens het omhoog klappen, kan de rugleuning terugschieten waardoor u letsel kan oplopen. Het niet op de juiste manier botstructuur in het lichaam en moeten de veiligheidsgordels gebruiken van de schoudergordel tijdens het rijden altijd gedragen moeten daarom zo laag mogelijk kan bij een aanrijding resulteren worden.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders