2017 Hyundai ix20 - Handleiding (in Dutch) (448 pages)

Posted on 13 Apr, 2017 by Ralphjoeylauren
Model: 2017 Hyundai ix20
File size: 6.49 MB


Other 2017 Hyundai ix20 Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Hyundai ix20

Manual Beschrijving
Wees voorzichtig om niet kan worden ingeschakeld door op de uw vingers of zo in te klemmen. Hierdoor kan de gebruik van de stoelverwarming stoelverwarming en de stoel zelf vanwege het gevaar voor beschadigd worden. Hierdoor kan bij stelling aan de voorzijde van de stoel rugleuning in de gewenste positie in.

Trek om de achterbank weer in zijn waardoor de bagage in het veiligheidsgordel in de geleider om te oorspronkelijke positie te zetten de passagierscompartiment terecht voorkomen dat de veiligheidsgordel ontgrendelhendel omhoog en druk de kan komen en de inzittenden beschadigd raakt. Zorg ervoor dat de stoelen zoveel mogelijk rechtop en rugleuning vergrendeld is. Plaats de veiligheidsgordel weer in de naar voren en de achterbank naar juiste positie.

Het niet opvolgen van deze stappen kan ertoe leiden dat de auto zich onbedoeld in beweging zet als de selectiehendel per ongeluk in een andere stand gezet wordt. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Stel de aanrijding ernstig letsel kan hoofdsteun vervolgens af op de ontstaan.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders