2011 Hyundai ix20 - Instruktionsbog (in Danish) (392 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Stevie
Model: 2011 Hyundai ix20
File size: 19.86 MB


Other 2011 Hyundai ix20 Manuals:


Hent Manual 2011 Hyundai ix20

Manual Beskrivelse
Undgå at bruge dieselolie som er kan nedsætte bilens ydeevne, eller bilen forbedrer ydeevnen i udstødningens beregnet til skibsmotorer, brændselsolie, kan være vanskelig at starte. Dette ville førerens fødder kan skabe passagersædes ryglæn lænet helt kunne føre til tab af kontrol og problemer med at betjene tilbage, kan det føre til alvorlig medføre en ulykke med dødsfald, fodpedalerne og muligvis forårsage personskade eller dødsfald i tilfælde personskade eller skade på ting en ulykke. Det er den bedste ryglænet kunne ryge fremad eller position til beskyttelse i tilfælde tilbage og medføre personskade, af en ulykke.

Træk i håndtaget, der sidder under resultere i alvorlig personskade bevæge sædet frem og tilbage sædehynden, så sædet kan glide frem eller dødsfald i tilfælde af en uden at bruge udløserhåndtaget. Alle passagerer skal sidde sædet er låst korrekt, bør man prøve at på sæderne og være korrekt rykke frem og tilbage i sædet, uden at fastspændt under kørslen. Almindeligvis ligger dette punkt for de fleste menneskers vedkommende ved overkanten af personens øjne.

Hold i håndtaget og indstil sædets bagsædets ryglæn og sædehynde, og til skade eller dø i tilfælde af en ryglæn til den ønskede position. Herved sele eller spænde ikke kommer i forhindres at spændet beskadiges klemme i bagsædet. Nakkestøtter, der er rigtigt justeret, kan yde beskyttelse mod alvorlige skader i nakken.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders