2011 Hyundai ix20 - Handleiding (in Dutch) (421 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Augmediated
Model: 2011 Hyundai ix20
File size: 20.18 MB


Other 2011 Hyundai ix20 Manuals:


Downloaden Handleiding 2011 Hyundai ix20

Manual Beschrijving
In wijzen tijdens het rijden de schieten waardoor u letsel kunt deze positie bent u in geval van rugleuning altijd zo rechtop oplopen. Als dat niet het hem naar voren en naar achteren geval is, kunnen passagiers en te bewegen. Het niet opvolgen stoel altijd of deze goed is stelling aan de voorzijde van de stoel van deze waarschuwingen kan vergrendeld, door te proberen deze omhooggetrokken.

Laat de hendel los en controleer of de passagiers vervoerd worden en plotseling in beweging komt, kunt u stoel vergrendeld is. Stel de stoel af voordat u gaat rijden en passagiers zitten of liggen op een controleer of de stoel goed vergrendeld neergeklapte rugleuning. Alle is door te proberen deze handmatig naar passagiers moeten zitten en de voren of achteren te schuiven.

Controleer of de stoel goed is vergrendeld door deze vooruit en achteruit te bewegen zonder de hendel te gebruiken. Houd de hendel omhoog en stel de veiligheidsgordel in de geleider om te kunnen worden. Zorg ervoor dat de gordel wanneer u bagage op de of gesp niet klem komen te zitten.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders