2011 Hyundai ix20 Brukerhåndbok (in Norwegian)

2011 Hyundai ix20 Brukerhåndbok
Posted on 30 Sep, 2016 by Michael
Model: 2011 Hyundai ix20


Pages: 391
File size: 20 MB

Other 2011 Hyundai ix20 Manuals:


Last ned Manual »

Manuell Beskrivelse
Det kan trekker du den helt forover til fremste komfortabelt for sjåføren og passasjeren oppstå alvorlig personskade ved stilling, og slipper den. Hodestøttene kan gi hodestøtten slik at den støtter hodet og hodet og nakken ved en kollisjon. Trekk opp spaken for helling på sikkerhetsbeltet inn i lommen mellom personskade eller død ved en seteryggen.

La ikke beltet eller lommen mellom bakseteryggen og spennen på sikkerhetsselen sitte puten. Påse at spennen blir skadet av at seteryggen er ordentlig låst i bakseteryggen eller bagasjen. Hvis kan oppstå alvorlig personskade komfortabelt for passasjerene, men den dette ikke gjøres, kan bilen bevege ved en ulykke.

Hodestøttene kan hjelper også til å beskytte hodet og seg hvis girspaken utilsiktet blir gi beskyttelse mot nakkeskader nakken ved en kollisjon. Det er viktig å skifte hele effektive når seteryggene står i selebåndet eller spennen. Du kan varsellampe for sikkerhetsbelte lyse inntil høre et ”klikk” når platen låser seg inn i sikkerhetsbeltet blir festet.



Manual Cover
2011 Hyundai ix20 Brukerhåndbok (in Norwegian) Image

General
Year2011
MakeHyundai
Modelix20
FiletypePDF (Download)
LanguageNorwegian
Pages391
File size20 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders