2012 Hyundai i40 Brukerhåndbok (in Norwegian)

2012 Hyundai i40 Brukerhåndbok
Posted on 30 Sep, 2016 by Fedor
Model: 2012 Hyundai i40


Pages: 488
File size: 31 MB

Other 2012 Hyundai i40 Manuals:


Last ned Manual »

Manuell Beskrivelse
Det kan føre til samtidig som du ivaretar alvorlige eller livsfarlige innvendige komfortabel kontroll av bilen. Hvis disse advarslene ikke følges, kan det føre til alvorlig personskade eller død ved en bråstopp, kollisjon eller velt. Len deg litt forover og løft opp spaken seteputen opp eller ned, for å endre høyden på seteputen.

Slipp spaken og påse at setet låses på til sin opprinnelige stilling for at plass. Stopp betjeningen setet justeres til riktig stilling for å ha god når justeringen er fullført. Hvis du gjør bakover for å bevege setet til ønsket dette kan det føre til feil i den stilling.

Det kan du vil justere hodestøtten til bakerste komfortabelt for sjåføren og passasjeren oppstå alvorlig personskade ved stilling, skyver du den til stillingen lengst foran, men den hjelper også til å beskytte en ulykke. Personer som tar medisiner som bakre delen av bryteren for å avkjøle kan forårsake døsighet eller at de førersetet eller passasjersetet foran. Legge ned seteryggen: i alle sittestillinger for å gi sikkerhet og komfort til passasjerene.



Manual Cover
2012 Hyundai i40 Brukerhåndbok (in Norwegian) Image

General
Year2012
MakeHyundai
Modeli40
FiletypePDF (Download)
LanguageNorwegian
Pages488
File size31 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders