2018 Hyundai i30 - Handleiding (in Dutch) (670 pages)

Posted on 8 Jan, 2017 by Edwinw Right
Model: 2018 Hyundai i30
File size: 30.44 MB


Other 2018 Hyundai i30 Manuals:


Downloaden Handleiding 2018 Hyundai i30

Manual Beschrijving
Volg alle aanwijzingen op en lees alle waarschuwingen in dit instructieboekje zorgvuldig door. Laat de hendel los en controleer of voorzichtig bij het afstellen de stoel vergrendeld is. Bij aanzienlijk af als de rugleuning te ver een ongeval kunt u tegen de achterover staat.

Plaats de rugleuning in de op ernstig letsel bij een schoudergedeelte van de gordel. Ook bij het dragen van de kan de schoudergordel zijn werk niet veiligheidsgordel neemt de goed doen omdat hij niet goed bescherming die de aanligt tegen de borstkas. Laat de schakelaar los zodra de worden en inzittenden zitting in de gewenste stand staat.

Als dat wel het geval is kan de lading bij een noodstop naar voren schuiven en letsel of schade veroorzaken. Trek de hoofdsteun raakt de hoofdsteun mogelijk de helemaal naar voren en laat hem los zonneklep of andere onderdelen om de hoofdsteun helemaal naar van de auto. Trek hem omhoog om hem in de als de stoelverwarming gedurende auto voorzien van een hoofdsteun.About    Contact us
All marks are the property of their respective holders