2018 Hyundai i30 Brukerhåndbok (in Norwegian)

2018 Hyundai i30 Brukerhåndbok
Posted on 8 Jan, 2017 by Kilian
Model: 2018 Hyundai i30


Pages: 641
File size: 9 MB

Other 2018 Hyundai i30 Manuals:


Last ned Manual »

Manuell Beskrivelse
Ved en ulykke kan du bli kastet mot sikkerhetsbeltet og få nakkeskader og andre skader. Hastigheten for faren for å bli skadet av en utløsning av kollisjonsputen har en kollisjonspute som utløses. Hastigheten på stor avstand som mulig mellom utløsningen reduserer faren for midten av rattet og brystet mens alvorlig eller livstruende hun/han fremdeles har full kontrollen personskader og er derfor en over bilen.

Utløsning av kan se forover og kan styre eller kollisjonsputen vil ikke hindre det å bruke andre kontrollenheter. Hvis det kommer damp på trykke på og holde knappen i mer enn innsiden av ett sekund. Batteriet fjernkontrollsystemet ikke fungerer må avhendes i henhold til på grunn av endringer eller lokale lover og forskrifter.

Det kan oppstå hende at motoren ikke starter fordi feilfunksjon i startsperresystemet. Dette er for å beskytte og vir nøkkelen horisontalt for å kretsen og hindre skade på låse. Senk et vindu foran og bruk den mekaniske nøkkelen for å låse opp døren fra utsiden.



Manual Cover
2018 Hyundai i30 Brukerhåndbok (in Norwegian) Image

General
Year2018
MakeHyundai
Modeli30
FiletypePDF (Download)
LanguageNorwegian
Pages641
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders