2016 Hyundai i30 - Brukerhåndbok (in Norwegian) (560 pages)

Posted on 1 Oct, 2016 by Merc
Model: 2016 Hyundai i30
File size: 32.38 MB


Other 2016 Hyundai i30 Manuals:


Last ned Manual 2016 Hyundai i30

Manuell Beskrivelse
Det kan føre til samtidig som du ivaretar alvorlige eller livsfarlige innvendige komfortabel kontroll av bilen. Hvis disse hente ut små gjenstander som advarslene ikke følges, kan det har havnet under setene, eller føre til alvorlig personskade eller mellom setet og midtkonsollen. Juster setet før kjøring, og påse at det er låst ordentlig ved å prøve å bevege setet forover og bakover uten å bruke spaken.

Stopp betjeningen justeres til riktig stilling for å ha god når justeringen er fullført. Hvis du gjør bakover for å bevege setet til ønsket dette kan det føre til feil i den stilling. Det kan du vil justere hodestøtten til bakerste komfortabelt for sjåføren og passasjeren oppstå alvorlig personskade ved stilling, skyver du den til stillingen lengst foran, men den hjelper også til å beskytte en ulykke.

Hodestøttene kan komfortabelt for passasjerene, men den gi beskyttelse mot nakkeskader hjelper også til å beskytte hodet og når de er justert riktig. Pass på at låsen til hodestøtten står i stilling etter justering, for å beskytte passasjerene. Still inn seteryggen foran i oppreist stilling og hvis nødvendig, skyves forsetet forover.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders