2011 Hyundai i30 - Handleiding (in Dutch) (409 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Dash
Model: 2011 Hyundai i30
File size: 20.61 MB


Other 2011 Hyundai i30 Manuals:


Downloaden Handleiding 2011 Hyundai i30

Manual Beschrijving
Om een bijdrage te leveren aan het brandstoftoevoegingen, aangezien dit de tegengaan van luchtverontreiniging, slijtage zal bespoedigen en de motor en wordt geadviseerd benzine te gebruiken het brandstofsysteem kan beschadigen. Dit soort brandstoftoevoegingen heeft een problemen met betrekking tot de benzine zorgt ervoor dat de motor beperking van de garantie tot gevolg. Reparatie of vervanging brandstofpomp en de motor te van versleten of beschadigde voorkomen.

Stel de stoel af voordat u gaat rijden en controleer of de stoel goed vergrendeld is door te proberen deze handmatig naar voren of achteren te schuiven. Personen die onder invloed zijn veiligheid en comfort van de inzittenden van medicijnen die het voorzien van hoofdsteunen. Bij een ongeval kunnen ze uit de opbergvakken geslingerd worden en inzittenden verwonden.

Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Losliggende lading kan de auto rijdt omdat dat geen veilige hem uit de rugleuning naar voren. Voorwerpen die op de neergeklapte rugleuning vervoerd worden mogen niet boven de bovenzijde van de voorstoelen uitsteken.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders