2015 Hyundai H350 - Handleiding (in Dutch) (442 pages)

Posted on 1 Oct, 2016 by Jholt
Model: 2015 Hyundai H350
File size: 18.74 MB


Other 2015 Hyundai H350 Manuals:


Downloaden Handleiding 2015 Hyundai H350

Manual Beschrijving
Laat een veiligheidsgordel onmiddellijk vervangen als het materiaal van de gordel of de gesp is beschadigd. Als deze openingen groter veiligheidsgordel de voorwaartse de kracht waaraan de voorzijde van worden, kunnen de airbags geheel beweging van de bestuurder of de het voertuig wordt blootgesteld een gevuld worden. Nadat de airbag geheel gevuld is, begint hij direct weer leeg te lopen, waardoor de bestuurder weer zicht op de weg krijgt en hij het voertuig weer kan besturen of anderszins kan bedienen.

Dit de juiste positie zit omdat hij of is om het risico op zware en zij de veiligheidsgordel niet zelfs dodelijke verwondingen draagt, kan de airbag teveel bij een ongeval te verminderen. De airbags kunnen ook worden geactiveerd als het voertuig zware stoten ondervindt bij het rijden op zeer slechte wegen. Het uw voertuig, om diefstal van uw sleutel niet geldig is, kan de motor is zelfs mogelijk dat ze de motor voertuig te voorkomen.

Beschadiging schap in de opening en wip het van de afstandsbediening door middelste dekseltje van de water of andere vloeistoffen valt afstandsbediening los. Zorg ervoor dat ontgrendelen van een portier wordt getrokken de portieren goed dicht zitten. Vergewis u deurstop die de deur tegenhoudt er van dat er genoeg plaats is wanneer hij bij het openen zijn verste om de portieren te openen.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders