2006 Hyundai H-1 (Grand Starex) - Handleiding (in Dutch) (247 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Ounkeo
Model: 2006 Hyundai H-1 (Grand Starex)
File size: 10.06 MB


Other 2006 Hyundai H-1 (Grand Starex) Manuals:


Downloaden Handleiding 2006 Hyundai H-1 (Grand Starex)

Manual Beschrijving
Onze dealers beschikken over de vakkennis voor een hoogwaardige service, onderhoud en eventueel noodzakelijke reparaties. Wij verzoeken u dan ook om bij eventuele verkoop van uw wagen deze handleiding aan de nieuwe eigenaar te overhandigen. Het wijzigen van componenten of het monteren van extra componenten hetgeen schade tot gevolg heeft, vallen niet onder de garantie van de wagen.

Een onvakkundig gemonteerde stereo radio kan een zeer nadelige invloed op dergelijke elektronische systemen uitoefenen. U wordt geadviseerd wat wel en niet te doen, om het risico op letsel voor u en anderen te voorkomen of te verminderen. U wordt geadviseerd wat wel en niet te doen, om het risico op schade aan uw wagen en de uitrusting te voorkomen of te verminderen.

Als de vloeistof van de luchtverfrisser op deze delen komt moeten ze direct met water worden gereinigd. Dit nummer is nodig niet worden uitgeschakeld of de als later meer sleutels worden besteld. De controlelamp van besteld; hierbij moet het betreffende de startblokkering knippert mee met sleutelnummer worden vermeld.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders