2015 Hyundai Grand Santa Fe Handleiding (in Dutch)

2015 Hyundai Grand Santa Fe Handleiding
Posted on 1 Oct, 2016 by Pacobud
Model: 2015 Hyundai Grand Santa Fe


Pages: 710
File size: 44 MB

Other 2015 Hyundai Grand Santa Fe Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
U wordt geadviseerd wat wel en niet te doen, om het risico op letsel voor u en anderen te voorkomen of te verminderen. U wordt geadviseerd wat wel en niet te doen, om het risico op schade aan uw wagen en de uitrusting te voorkomen of te verminderen. Deze handleiding dient ervoor om u volledig vertrouwd te maken met de bediening en het onderhoud van uw wagen.

De gegeven informatie zal er toe bijdragen dat u over uw nieuwe wagen ten volle tevreden zult zijn. Wij verzoeken u dan ook om bij eventuele verkoop van uw wagen deze handleiding aan de nieuwe eigenaar te overhandigen. Gebruik deze staat, dient ervoor om te voorkomen wanneer u op zoek bent naar een dat u een fout maakt waardoor uw specifiek onderwerp.

Reparatie of vervanging schade aan de brandstofpomp en gen heeft een beperking van de garantie van versleten of beschadigde de motor te voorkomen. Om de motor voorzichtig en voer geen abrupte goed in te rijden, moet het manoeuvres uit. Als de rugleuning neergeklapt is, veiligheidsgordel niet normaal kan kan de persoon op de werken, kan ernstig letsel ontstaan.



Manual Cover
2015 Hyundai Grand Santa Fe Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2015
MakeHyundai
ModelGrand Santa Fe
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages710
File size44 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders