2003 Hyundai Getz Instruktionsbog (in Danish)

2003 Hyundai Getz Instruktionsbog
Posted on 1 Oct, 2016 by Dr Grim
Model: 2003 Hyundai Getz


Pages: 154
File size: 5 MB

Other 2003 Hyundai Getz Manuals:


Hent Manual »

Manual Beskrivelse
Hvis væsken alligevel løber ud på disse flader, skal de omgående vaskes af med vand. Motoren stand til at afbryde systemet eller nummer fjernes fra nøgleringen ved kan ikke startes, medmindre 'limp starte motoren. Når dette er gjort, vil blinklyset blinke én gang for at indikere, at systemet er aktiveret.

Når ovenstående punkter er udført, lyder tyverialarmens sirene et kort øjeblik for at angive, at systemet er koblet til. Ruden åbnes den stoppes i den ønskede stilling ernes arme og hænder er væk og så længe knappen trykkes ned. Hovedkontakterne er placeret på armlænet i førersiden og styrer henholdsvis de forreste og bageste.

Sikkerhedsselernes beskyttelse kan blive væsentligt reduceret, hvis ryglænet hælder, idet der så er en større risiko for glide ind under selen, hvilket kan give alvorlige kvæstelser. Nakkestøtter kan give beskyttelse mod kvæstelser af halsen, hvis de er korrekt indstillede. Træk og hold i håndtaget til klappede ryglæn sættes tilbage sæderyggen og fold sædes ryg ned.



Manual Cover
2003 Hyundai Getz Instruktionsbog (in Danish) Image

General
Year2003
MakeHyundai
ModelGetz
FiletypePDF (Download)
LanguageDanish
Pages154
File size5 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders