2013 Hyundai Genesis Coupe - Handleiding (in Dutch) (443 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Sheppo
Model: 2013 Hyundai Genesis Coupe
File size: 37.93 MB


Other 2013 Hyundai Genesis Coupe Manuals:


Downloaden Handleiding 2013 Hyundai Genesis Coupe

Manual Beschrijving
We zoals klemmen en koppelingen, goed adviseren u het systeem te laten vastzitten en niet lekken. Vervang verouderde of aansluitingen op lekkage en gebruiksomstandigheden hoeft de beschadigde onderdelen direct. Trek de peilstok opnieuw uit de houder hem schoon en steek hem weer en controleer het peil.

De stoffen die in gebruikte motorolie aanwezig zijn, hebben bij laboratoriumproeven geleid tot kanker bij proefdieren. Was uw handen zorgvuldig met zeep en warm water als ze in contact zijn geweest met gebruikte motorolie. Vul koelvloeistof ontstaan; bovendien kunt u langzaam en in kleine hoeveelheden bij ernstig letsel oplopen doordat er om schade te voorkomen.

Pas als u zeker weet dat er geen overdruk meer is, drukt u de dop met de doek in en draait u hem verder linksom om hem te verwijderen. Controleer de toestand en de aansluitingen van alle slangen van het koelsysteem en van de verwarming. Er kan nog steeds gloeiend hete koelvloeistof en stoom ontsnappen, waardoor er ernstig letsel kan ontstaan.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders