2006 Hyundai Coupe - Ägarmanual (in Swedish) (194 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Citizen
Model: 2006 Hyundai Coupe
File size: 7.68 MB


Other 2006 Hyundai Coupe Manuals:


Hämta Manuell 2006 Hyundai Coupe

Manuell Beskrivning
Då kan personen utlösa sekunder efter att dörrarna låsts med larmet när han/hon stiger ur bilen. Stäng av larmet genom att trycka på omfattar inte en fjärrkontroll som någon av fjärrkontrollens knappar. Alla åkande ska alltid sitta rätt och använda säkerhetsbältena för att vara skyddade vid en eventuell kollision eller häftig inbromsning.

Eventuellt behöver kudden höftdelen av bältet sitter lågt över förskjutas i sidled så att diagonalbandet höften och att diagonaldelen löper inte ligger an mot halsen. Diagonaldelen ska löpa mitt över axeln för att bältet ska ge mest effektivt skydd. Eventuellt kan barnet behöva flyttas lite i sidled för att bältet ska ligga an på rätt sätt mitt över axeln.

Se till att höftdelen av bältet sitter så lågt som möjligt och dra åt bältet genom att dra uppåt i diagonaldelen. Krockkuddarna är monterade i möjligt från ratten för att ge rattcentrum och i instrumentpanelen kudden utrymme att utlösa. De kan säkerhetsbältena och utlöser vid en orsaka skada vid en eventuell kollision rakt eller snett framifrån.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders