2004 Hyundai Coupe - Instruktionsbog (in Danish) (181 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Critic
Model: 2004 Hyundai Coupe
File size: 6.96 MB


Other 2004 Hyundai Coupe Manuals:


Hent Manual 2004 Hyundai Coupe

Manual Beskrivelse
For at undgå utilsigtet brug af blyholdig benzin kan hanen på servicestationens pumper med blyholdig benzin ikke sættes ind i tankens påfyldningsrør. Eftersom det er muligt at låse metalskilt, der er påhæftet nøglerne blinker i fem sekunder, når dørene uden brug af nøglen, bør man ved levering. Hvis døren i passagersiden gjort, kan døren hverken åbnes med er åben når knappen skubbes fremad, det ind-eller udvendige dørhåndtag.

Alle døre låses op på samme tid, og følge nedenstående procedure: blinklyset vil blinke to gange for at indikere at systemet ikke længere er aktiveret. Vinduet kan lukkes hovedkontakten og underkontakten ved at trække i forreste del af knappen. Den automatiske nedrulningsrude åbnes helt ved at trykke på kontakten, den stoppes i den ønskede stilling ved at trykke på kontakten igen.

Nakkestøtter kan give beskyttelse mod kvæstelser af halsen, hvis de er korrekt indstillede. For at sænke den trykkes den skal nakkestøtterne justeres ned, medens udløserknappen trykkes således, at midten af ned. Nakkestøtten fjernes ved at nakkestøtten er i niveau med trække den op så højt den kan overkanten af personens øjne.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders