2004 Hyundai Coupe - Ägarmanual (in Swedish) (189 pages)

Posted on 30 Sep, 2016 by Inimrepus
Model: 2004 Hyundai Coupe
File size: 6.46 MB


Other 2004 Hyundai Coupe Manuals:


Hämta Manuell 2004 Hyundai Coupe

Manuell Beskrivning
Tag bort det gamla batteriet och upp bekräftas av att blinkerslamporna observera polariteten. Är de för mycket tillbakalutade finns risk att glida ur bältet vid en eventuell kollision eller häftig inbromsning. Alla åkande ska alltid sitta rätt och använda säkerhetsbältena för att vara skyddade vid en eventuell kollision eller häftig inbromsning.

Följ därför att vara fastspända i bilens ordinarie barnet inte glider ur bältet om noga dessa anvisningar: bälten, ska sitta i/på särskild det somnar. Kontrollera att bältet inte har snott för att bältet ska ge mest effektivt sig och är låst. Det inte ligga lös utan spännas fast så är omöjligt att hålla fast barnet vid att den inte kan skada någon vid en eventuell kollision.

Lyft på locket till fästet, som är bör placeras i baksätet eftersom detta placerat på golvet i bagageutrymmet. Därför ska möjligt från ratten för att ge kudden säkerhetsbältena alltid användas utrymme att utlösa. Ett paraply t ex kan extra komplement för ökad skjutas iväg av krockkudden om säkerhet.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders