2006 Hyundai Accent Handleiding (in Dutch)

2006 Hyundai Accent Handleiding
Posted on 30 Sep, 2016 by JayCee
Model: 2006 Hyundai Accent


Pages: 227
File size: 7 MB

Other 2006 Hyundai Accent Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Wij verzoeken u dan ook om bij eventuele verkoop van uw wagen deze handleiding aan de nieuwe eigenaar te overhandigen. Het wijzigen van componenten of het monteren van extra componenten hetgeen schade tot gevolg heeft, vallen niet onder de garantie van de wagen. Een onvakkundig gemonteerde stereo radio kan een zeer nadelige invloed op dergelijke elektronische systemen uitoefenen.

U wordt geadviseerd wat wel en niet te doen, om het risico op letsel voor u en anderen te voorkomen of te verminderen. U wordt geadviseerd wat wel en niet te doen, om het risico op schade aan uw wagen en de uitrusting te voorkomen of te verminderen. Als de vloeistof van de luchtverfrisser op deze delen komt moeten ze direct met water worden gereinigd.

Als de controlelamp van de ongeluk naar buiten worden startblokkering gedurende vijf geslingerd. Nadat de bovenstaande handelingen correct zijn uitgevoerd knipperen de richtingaanwijzers eenmaal om aan te geven dat het systeem is ingeschakeld. Druk de toets op de worden uitgeschakeld, ga dan als afstandsbediening nogmaals in volgt te werk: nadat alle portieren zijn vergrendeld.



Manual Cover
2006 Hyundai Accent Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2006
MakeHyundai
ModelAccent
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages227
File size7 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders