2017 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon - Handleiding (in Dutch) (276 pages)

Posted on 1 Feb, 2017 by Nawksnai
Model: 2017 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon
File size: 5.72 MB


Other 2017 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon

Manual Beschrijving
Dit is een infrarood-ledsensor die samen met de regensensor werkt en die zich op de voorruit bevindt. Bij het loslaten keert ruitenwissers uit de hendel terug naar de beginstand en langzaam wissen met interval wordt de werking van de ruitenwissers snel wissen met interval afgebroken. De automatische wis-/wasregeling wordt niet uitgevoerd in de stand is.

Controleer voor en tijdens het bedienen altijd of de passagiers niet kunnen worden verwond door de bewegende ruiten of door voorwerpen die door de ruit worden meegesleept of geraakt. Controleer dus altijd of de motorkap goed gesloten en vergrendeld is. Dergelijke werkzaamheden kunnen de prestaties van het systeem en de garantie in gevaar brengen en het kan ook ernstige veiligheidsproblemen veroorzaken of erin resulteren dat de auto niet meer aan de typegoedkeuring voldoet.

Trek de bagage afdekhoes met de specifieke handgreep iets naar u toe om deze uit de bevestigingen los te halen en verplaats hem met de hand. Controleer de afstelling van de lichtbundel telkens als het gewicht of de verdeling van de lading verandert. De overschakeling is correct verricht als de led boven de knop gaat branden.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders