2016 Fiat Qubo - Ägarmanual (in Swedish) (222 pages)

Posted on 2 Feb, 2017 by Hurrdurr
Model: 2016 Fiat Qubo
File size: 3.73 MB


Other 2016 Fiat Qubo Manuals:


Hämta Manuell 2016 Fiat Qubo

Manuell Beskrivning
Fiat kan av teknisk eller kommersiell anledning när som helst utföra ändringar på de modeller som beskrivs i denna skrift. Detta för att garantera att du fortsatt får en hög prestanda och säkerhetsnivå för dig och dina passagerare. Du ska alltid begära och kontrollera att man endast använder originalreservdelar.

Vi ber dig att noggrant läsa igenom den innan du kör fordonet för första gången. Fordonet har ett system som tillåter en kontinuerlig analys av komponenterna kopplade till utsläppen för att garantera ett bättre miljöskydd. Systemet aktiveras vars symboler begär uppmärksamhet och anger automatiskt när man tar ut startnyckeln ur tändlåset.

Samma typ av stängning kan göras med hjälp av spärrhaken på framdörrarnas handtag. Den visas i km eller engelska om bekräftelse av valet visas och du går tillbaka till mil beroende på inställningen av måttenheten. Se till att dessa föremål eller kollin blockerats riktigt med hjälp av motsvarande fästhakar och inte skapa besvär eller fara under körningen.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders