2015 Fiat 500X - Handleiding (in Dutch) (256 pages)

Posted on 1 Feb, 2017 by Citizen
Model: 2015 Fiat 500X
File size: 12.04 MB


Other 2015 Fiat 500X Manuals:


Downloaden Handleiding 2015 Fiat 500X

Manual Beschrijving
De rode tekens geven als ze veel druk uitoefenen in een klein hiervoor is beschreven. Vermijd ontgrendelen wordt er een rood hendel of de stoel goed vergrendeld is langdurig en/of excessief schuren tegen merkteken zichtbaar. Begeleid de door hem naar voren en naar achteren te kledingaccessoires zoals metalen gespen rugleuning tijdens het inklappen.

In dergelijke in continue modus met actieve omstandigheden wordt bij overbelasting bediening of ingeschakelde van de ruitenwissers de beveiliging achteruitversnelling. De bestuurder kan de luchtcirculatie en de compressor van de klimaatregeling altijd instellen. De verwarming wordt uitgeschakeld als minstens een van bovengenoemde omstandigheden niet langer wordt vastgesteld.

Luchtstroom naar de luchtroosters in het midden en aan de zijkant van het dashboard om de borst en het gelaat tijdens het warme seizoen te verkoelen. Luchtstroom naar de uitstroomopeningen voor de beenruimten voor en achter. Deze luchtdistributie is bijzonder nuttig in het vooren het najaar en op zonnige dagen.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders