2015 Fiat 500L Living - Handleiding (in Dutch) (436 pages)

Posted on 1 Feb, 2017 by KeegdnaB
Model: 2015 Fiat 500L Living
File size: 10.65 MB


Other 2015 Fiat 500L Living Manuals:


Downloaden Handleiding 2015 Fiat 500L Living

Manual Beschrijving
Laat de sleutel nooit onbewaakt eigendomsdocumenten van uw auto mee. De richtingaanwijzers knipperen twee maal om aan te geven dat de bagageruimte geopend is. Dit wordt aangegeven de sleutel nooit aan direct zonlicht blootgesteld door het snel knipperen van de richtingaanwijzers worden.

Deze luchtverdeling ertoe kan leiden dat de verwarming niet meer goed zorgt voor een snelle verwarming van het werkt. De ventilatorsnelheid midden en aan de zijkant van het dashboard is gelijk voor alle zones in de passagiersruimte. De functie wordt niet automatisch minuten ingeschakeld vanaf het moment waarop de opnieuw ingeschakeld wanneer de auto opnieuw motorkoelvloeistof de geschikte temperatuur heeft wordt gestart.

Op het display verschijnt een bericht en de voor de functie ingestelde tijdsduur. De snelheidslimiet kan geprogrammeerd worden zonder het systeem in te hoeven schakelen. De maximumsnelheid kan zowel bij rijdende als bij stilstaande auto worden ingesteld.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders