2017 Fiat 500L Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek)

2017 Fiat 500L Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 1 Feb, 2017 by Fighter
Model: 2017 Fiat 500L


Pages: 260
File size: 5 MB

Other 2017 Fiat 500L Manuals:


Λήψη Εγχειρίδιο »

εγχειρίδιο Περιγραφή
Για να σβήσει η λυχνία είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να οδηγείτε το αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί η αναγέννηση. Το άναμμα αυτής της λυχνίας δεν σημαίνει βλάβη του αυτοκινήτου και επομένως δεν είναι απαραίτητη η μετάβαση στο συνεργείο. Σημειώνεται επίσης ότι είναι δυνατόν να σβήσετε τον κινητήρα ακόμα και όταν ανάβει η λυχνία.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές της διαδικασίας αναγέννησης μπορεί να προκαλέσουν την πρόωρη φθορά του λαδιού του κινητήρα. Για το λόγο αυτό προτείνεται να περιμένετε να σβήσει η λυχνία πριν σβήσετε τον κινητήρα ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αυτόματη αλλαγή στη λειτουργία με βενζίνη.

Σε ορισμένες εκδόσεις εμφανίζεται ένα μήνυμα επάνω στην οθόνη στην περίπτωση ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του συστήματος. Σε ορισμένες εκδόσεις η ενεργοποίηση του συστήματος επισημαίνεται με την εμφάνιση ενός μηνύματος και ενός συμβόλου επάνω στην οθόνη και από την ένδειξη της τελευταίας τιμής της ταχύτητας που έχει αποθηκευτεί στη μνήμη. Το δείτε όσα περιγράφονται στις επόμενες σύστημα δρα κάτω από την οριακή τιμή σελίδες.



Manual Cover
2017 Fiat 500L Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) Image

General
Year2017
MakeFiat
Model500L
FiletypePDF (Download)
LanguageGreek
Pages260
File size5 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders