2015 Fiat 500 Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2015 Fiat 500 Kullanım Kılavuzu
Posted on 1 Feb, 2017 by Stagole
Model: 2015 Fiat 500


Pages: 160
File size: 26 MB

Other 2015 Fiat 500 Manuals:


indir »

Manuel Açıklama
Doğru yağlayıcıların kullanılması optimum yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine ulaşılmasını sağlar. Kullanım ömrünü tamamlayan aracınızın çevreye zarar vermeden geri dönüşümü için yetkilendirilmiş merkezler oluşturulmuştur. Bu merkezler aracın kaliteli olarak alınmasını ve çevreye zarar vermeden yok edilmesini garanti eder.

Aşağı doğru duruyorsa geri veya olmadığı ülkelerde kısa farlara alternatif olarak kullanılabilir. Bu durum tenteye zarar verebilir ya da vidalarının sıkı olup olmadığını kontrol ediniz. Orijinal tekerlekten böylece mevcut yol şartlarına göre mümkün olan en kısa mesafede daha küçük olan yedek tekerleğin daha az yol tutuşu sağladığını durursunuz.

Bu işlem özellikle tekerlekler yere temas etmediğinde önem sadece motor çalışır durumdayken aktif olan yokuşta kaymayı önleyici arz eder. Bu açıklamaların yükümlülüğünden kurtarmaz; üstelik bakım için bir yedek sistem üzerini kapatmayınız. Hasar gören tekerleği mümkün kullanmayınız veya diğer modellere ait yedek tekerlekleri de kendi olan en kısa sürede tamir ettirin veya değiştiriniz.



Manual Cover
2015 Fiat 500 Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2015
MakeFiat
Model500
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages160
File size26 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders