2014 Citroën Jumpy - Handleiding (in Dutch) (252 pages)

Posted on 6 Oct, 2015 by Floobie
Model: 2014 Citroën Jumpy
File size: 12.2 MB


Other 2014 Citroën Jumpy Manuals:


Downloaden Handleiding 2014 Citroën Jumpy

Manual Beschrijving
Als u het instructieboekje online raadpleegt, hebt u tevens, toegang tot de meest recente informatie, gemakkelijk te herkennen aan de paginamarkering die wordt, op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten.

En diensten en kunt u rechtstreeks contact opnemen met het merk, de link "Boorddocumentatie" op de startpagina (u hoeft zich niet aan te, het model van uw auto en de carrosserie-uitvoering, de uitgifteperiode van uw instructieboekje die overeenkomt met de.

Datum van deel 1A van het kentekenbewijs van uw auto, u kunt hier online uw instructieboekje bekijken en hebt toegang tot, de meest recente gegevens via het pictogram, als de rubriek "MyCITROËN" niet beschikbaar is op de website van.

Citroën voor uw land, kunt u uw instructieboekje op het volgende, wij maken u attent op het volgende, het gedeelte "Eerste kennismaking" vóór dit, document is bedoeld om uw auto op eenvoudige.

Veiligheid gebruik te kunnen maken van uw auto, uw auto is, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de uitvoering en de specifieke kenmerken voor, het land waarvoor uw auto bestemd is, slechts.

Het monteren van elektrische uitrustingen, accessoires die niet onder een artikelnummer, in het assortiment van Citroën voorkomen, kan, storingen in het elektronisch systeem van uw.

Mee te houden en contact op te nemen met, een vertegenwoordiger van het merk Citroën, om u te laten informeren over het assortiment, uitrustingen en accessoires voorzien van een.

Neem voor alle werkzaamheden aan uw auto, contact op met een gekwalificeerde werkplaats, die beschikt over de juiste technische informatie, citroën beschikt wereldwijd over een uitgebreid gamma modellen.

Modellen die worden gekenmerkt door een geraffineerde mix van, hoogwaardige techniek en constante innovatie, evenals een moderne, en creatieve benadering van het begrip mobiliteit, wij danken u voor uw keuze en wensen u veel plezier met uw auto.

Achter het stuur van uw nieuwe auto, dit instructieboekje is ontwikkeld om u in korte tijd vertrouwd te, maken met alle functies van uw nieuwe auto, het instructieboekje is verdeeld in 10 rubrieken met elk een eigen.

In rubriek vindt u een overzicht van de technische gegevens van, naar de bladzijden met meer informatie over de desbetreffende, in de rubrieken kunt u de volgende symbolen aantreffen, dit symbool verwijst naar de rubriek en het gedeelte waar meer.

Informatie over de desbetreffende functie te vinden, dit symbool vraagt uw aandacht voor aanvullende informatie die u, helpt de gebruiksmogelijkheden van uw auto optimaal te benutten, dit symbool geeft een waarschuwing met betrekking tot de.

Veiligheid van de inzittenden en de voorzieningen aan boord, open het afdekkapje aan de linkerzijde bij, de bevestiging van de bestuurdersstoel en, veiligheidshaak omhoog en til de motorkap.

Aan de voorzijde: maak het klepje los door, op de onderzijde ervan te drukken, aan de achterzijde: maak het klepje los.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders