2010 Citroën Jumpy - Handleiding (in Dutch) (224 pages)

Posted on 1 Aug, 2015 by LordTwinkie
Model: 2010 Citroën Jumpy
File size: 10.9 MB


Other 2010 Citroën Jumpy Manuals:


Downloaden Handleiding 2010 Citroën Jumpy

Manual Beschrijving
Als dit lampje gaat branden, is een van de te openen carrosseriedelen niet goed, trek de handgreep naar u toe en, deur en volg de beweging van de deur, open tijdens het tanken de linker.

Met deze hendel kan de deur onder een, hoek van ongeveer 180° geopend worden, zorg ervoor dat de sensoren de, winter of bij slecht weer niet bedekt.

Zijn met modder, ijs sneeuw, open het afdekkapje aan de linkerzijde bij, de bevestiging van de bestuurdersstoel en, veiligheidshaak omhoog en til de motorkap.

Aan de voorzijde: maak het klepje los door, op de onderzijde ervan te drukken, aan de achterzijde: maak het klepje los, met behulp van een muntstuk het platte.

Plaats de stang in een van de twee, hoogte) om de motorkap te ondersteunen, wees voorzichtig bij werkzaamheden onder de motorkap, raadpleeg het gedeelte "Niveaus" in de rubriek 6 voor het gebruik van de juiste vloeistoffen.

Afhankelijk van de uitvoering van uw auto, een middenconsole met display: zie, de rubriek het gedeelte "Datum en tijd, in hoogte en diepte verstellen van het.

Zorg ervoor dat de koplampen en, achterlichten in de winter bij slecht weer, niet bedekt zijn met modder sneeuw, aUTO, beweeg de hendel één maal.

Om de snelheidsregelaar te kunnen gebruiken, moet, de wagensnelheid hoger zijn dan 40 km/h en moet, minimaal de vierde versnelling zijn ingeschakeld, deze autoradio heeft een harde schijf van 10 GB.

Die gebruikt kan worden om muziekbestanden op te, met de functie Jukebox kunt u tot wel 10 uur aan, kaartgegevens van heel Europa zijn op de harde schijf, opgeslagen; het gebruik van een CD niet nodig.

Kaartgegevens worden op een 7 inch-kleurenscherm, de handsfree GSM-telefoon maakt gebruik van uw, sIM-kaart en geeft toegang tot de helpdesk van, u over kaartgegevens van heel Europa.

Tunnel en galerij het interieur, zet de lading stevig vast met de sjorogen, voor een optimale werking van het systeem is het raadzaam de volgende instellingen te gebruiken, druk op deze knop om alle.

Een veiligheidsvoorziening die er voor zorgt, druk één keer op deze knop, het ontgrendelen wordt bevestigd door het twee, druk nogmaals op deze knop om de.

Druk kort op deze knop om de, dit wordt bevestigd door het één, als één van de voorportieren geopend, of niet goed is gesloten, werkt de centrale.

Door binnen vijf seconden na het, op het gesloten hangslot te drukken wordt, dit wordt bevestigd door het gedurende.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders