2016 Citroën DS3 - Handleiding (in Dutch) (380 pages)

Posted on 17 Feb, 2016 by Minifig
Model: 2016 Citroën DS3
File size: 8.92 MB


Other 2016 Citroën DS3 Manuals:


Downloaden Handleiding 2016 Citroën DS3

Manual Beschrijving
Als u de gebruiksaanwijzing online raadpleegt, hebt u tevens toegang tot de meest recente, herkennen aan de paginamarkering die wordt, uw instructieboekje is te vinden op de website van Citroën, de rubriek "MyCITROËN".

Op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten en diensten en kunt u, rechtstreeks contact opnemen met het merk, als de rubriek "MyCITROËN" niet beschikbaar is op de website van Citroën voor uw land, kunt u uw, instructieboekje op het volgende internetadres raadplegen.

Kies een van de volgende manieren om uw, het model van uw auto en de carrosserie-uitvoering, de uitgifteperiode van uw gebruiksaanwijzing die overeenkomt met de eerste registratiedatum van, scan deze code voor directe toegang tot uw instructieboekje.

In dit instructieboekje worden alle beschikbare, uitrustingen van het gamma van de, uw auto kan, afhankelijk van het, uitrustingsniveau, het type, de uitvoering en de.

Specifieke kenmerken voor het land waarvoor, uw auto bestemd is, slechts van een deel van de, in dit boekje vermelde uitrustingen zijn voorzien, aan de beschrijvingen en afbeeldingen kunnen.

Automobiles CITROËN houdt zich het recht, voor de technische kenmerken, uitrusting en, accessoires te wijzigen zonder verplicht te zijn, dit instructieboekje behoort tot de uitrusting.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders