2016 Citroën C5 Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek)

2016 Citroën C5 Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 26 Apr, 2017 by Ianryan
Model: 2016 Citroën C5


Pages: 366
File size: 31 MB

Other 2016 Citroën C5 Manuals:


Λήψη Εγχειρίδιο »

εγχειρίδιο Περιγραφή
Το χειρόφρενο είναι λυμένο ή όχι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καλά δεμένο. Επιλέξτε ή ακυρώστε τις ετικέτες στο κάτω μέρος της οθόνης ώστε να εμφανιστούν οι λειτουργίες που επιθυμείτε. Το κλείδωμα δηλώνεται από τα φλας που ανάβουν για δύο δευτερόλεπτα και το σβήσιμο της πλαφονιέρας.

Μην πιέζετε τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου όταν βρίσκεστε έξω από την ακτίνα δράσης του και δεν έχετε οπτική επαφή με το αυτοκίνητό σας. F ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο με το κλειδί αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποια ανωμαλία όι λειτουργίες παρακολούθησης παραμένουν από την κλειδαριά της πόρτας του οδηγού. Όταν ανοίξετε τον διακόπτη της μηχανής παύει αμέσως να αναβοσβήνει η λυχνία.

Απενεργοποίηση διακοπτών όι διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων μετά το κλείσιμο του παραθύρου. F πιέζετε τον διακόπτη για να ανοίξει διακόπτες των πίσω ηλεκτρικών παραθύρων ςε περίπτωση που κάποιο ηλεκτρικό αυτόματα το παράθυρο μέχρι την κάτω ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκονται. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να ακυρώσετε στιγμιαία οι πόρτες και το πορτ-μπαγκάζ.



Manual Cover
2016 Citroën C5 Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) Image

General
Year2016
MakeCitroën
ModelC5
FiletypePDF (Download)
LanguageGreek
Pages366
File size31 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders