2018 Citroën C4 Cactus Handleiding (in Dutch)

2018 Citroën C4 Cactus Handleiding
Posted on 24 Jul, 2019
Model: 2018 Citroën C4 Cactus


Pages: 256
File size: 8 MB

Other 2018 Citroën C4 Cactus Manuals:


Downloaden Handleiding

Online Viewer

Manual Beschrijving
De dimmer kan alleen worden bediend als het parkeerlicht van de auto is ingeschakeld. De sleutel met afstandsbediening dient tevens voor de lokalisering en het starten van de auto en maakt deel uit van de diefstalbeveiliging. Het systeem is standaard zo ingesteld dat de achterklep selectief wordt ontgrendeld.

Druk nooit op de knoppen van uw afstandsbediening buiten het bereik en het zicht van uw auto. De afstandsbediening kan dan onbruikbaar worden en moet in dat geval opnieuw worden gesynchroniseerd. Pas na het opnieuw aanzetten van het contact kunt u de ruit opnieuw bedienen.

Zorg er bij het verstellen van de stoel naar achteren voor dat het schuiven van de stoel niet wordt verhinderd door personen of hinderlijke voorwerpen op de vloer achter de stoel om te voorkomen dat de stoel wordt geblokkeerd. Door de aanjagersnelheid in de laagst mogelijke stand te zetten wordt de aanjager volledig uitgeschakeld. Rijd niet te lang met uitgeschakelde aanjager om te voorkomen dat de ruiten beslaan en de luchtkwaliteit vermindert.



Manual Cover
2018 Citroën C4 Cactus Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2018
MakeCitroën
ModelC4 Cactus
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages256
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders