2015 Citroën C4 Cactus Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2015 Citroën C4 Cactus Kullanım Kılavuzu
Posted on 26 Apr, 2017 by TheNexxuvas
Model: 2015 Citroën C4 Cactus


Pages: 326
File size: 8 MB

Other 2015 Citroën C4 Cactus Manuals:


indir

Online Viewer

Manuel Açıklama
Bir veya birkaç lastiğin hava basıncının ayarlamasından sonra veya bir veya birkaç lastiğin değiştirilmesinden sonra sistemi sıfırlamalısınız. Ayak fren otomatikleştirilmiş otomatikleştirilmiş vites kutusu ile otomatikleştirilmiş vites kutusu ile motoru çalıştırmak pedalında vites kutusunun motor çalıştırılırken fren pedalı basılı için fren pedalına basınız. Bilgilere ulaşmak ve değişik seçenekleri ekranda özel bir pencerede geçici olarak görüntülemek için cam sileceği kumandasının ucuna basınız.

Uzaktan kumandanızın düğmeleriyle aracınız kapsama ve görüş alanı dışındayken oynamaktan kaçınınız. Çocuk güvenlik kilidi devredeyken arka kapıyı içeriden açma kumandası işlemez durumdadır. Merkezi kilitleme sisteminin çalışmaması durumunda bagajı kilitlemek ve böylece aracın tüm kilitlerinin kapatılmasını sağlamak için akü başları sökülmelidir.

Hava devridaimi sürücü mahal ini dış kokulardan ve dumanlardan yalıtmayı sağlar. Seyyar donanımın tüketimi aracın temin ettiği amperajı geçerse ekrana bir mesaj gelir. Yeniden denemeden evvel simidini hareket ettirebilmek için çok biraz bekleyiniz.



Manual Cover
2015 Citroën C4 Cactus Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2015
MakeCitroën
ModelC4 Cactus
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages326
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders