2017 Citroën C4 Aircross - Ръководство на потребителя (in Bulgarian) (368 pages)

Posted on 26 Apr, 2017 by Franklin
Model: 2017 Citroën C4 Aircross
File size: 11.72 MB


Other 2017 Citroën C4 Aircross Manuals:


Изтегляне 2017 Citroën C4 Aircross

Описание
Aномалия в системата достъп и обърнете се към мрежата потегляне без контактен ключ. Функцията за установяване на следенето на налягането понижено налягане не работи на гумите не е осигурено. Чува се звуков сигнал и индикаторът за предупреждение за намалено налягане мига бавно до края на реинициализацията.

Чува се сигнал и всички настройки на производителя за всички функции са възстановени. Ръчен режим позволява ръчно регулиране на часа чрез бутоните на радиото. Рискувате да го повредите и в такъв случай ще се наложи да го реинициализирате отново.

Можете да управлявате тези файлове с помощта на бутоните на волана или от панела на радиото. Риск от пожар ! при всеки дълъг преход е силно системата за отделяне на изгорелите препоръчително да правите почивка на газове на вашия автомобил е много всеки два часа. Неспазването на тази препоръка може да включвайте задната предавка при спрян повреди окончателно скоростната кутия автомобил и празен ход на двигателя.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders