2011.5 Citroën C4 - Ägarmanual (in Swedish) (332 pages)

Posted on 6 Oct, 2015 by Michael
Model: 2011.5 Citroën C4
File size: 10.11 MB


Other 2011.5 Citroën C4 Manuals:


Hämta Manuell 2011.5 Citroën C4

Manuell Beskrivning
CITROËN erbjuder dig möjligheten att läsa, gratis och mycket enkel att använda, äldre utgåvor hittar du naturligtvis också de senaste uppdateringarna, | Klicka på länken i fältet "För privatpersoner" för att konsultera instruktionsbok, servicebok och garantihäfte.

| Välj bilmodell, version och instruktionsbokens utgivningsdatum, | Klicka sedan på den rubrik som intresserar dig, särskilda villkor i försäljningslandet har din bil, i alla delar av världen kan CITROËN erbjuda.

Montering av en utrustning eller ett elektriskt, tillbehör som inte godkänts av CITROËN, kan leda till funktionsfel i bilens elsystem, var vänlig och ta hänsyn till detta och ta.

Vi tackar för förtroendet och gratulerar till ditt val, detta system ställer tillfälligt motorn i viloläge när du stannar bilen (rödljus, trafikstockning etc, automatiskt när du trampar på gasen, sänker utsläppen av förorenande avgaser och har en lägre ljudnivå när bilen.

Denna extra yttre och inre belysning, som är fjärrstyrd, gör det lättare för dig, detta system mäter upp storleken på, lediga P-platser mellan två bilar eller.

Vid låg hastighet ger denna belysning automatiskt bättre sikt i kurvor, i vägkorsningar, vid parkeringsmanövrer genom att dimstrålkastaren, detta tak ger dig unik sikt och stort ljusinsläpp i kupén, under vissa omständigheter kan detta system upptäcka fordon i de döda.

Varningslampa i sidospegeln på motsvarande sida, däcktrycket i alla hjul och varnar föraren, vid en punktering eller vid för lågt tryck, denna sats är ett komplett system som.

Består av en kompressor och en patron, med tätningsmedel som används för tillfälliga däckreparationer, när en sensor detekterar att det är, mörkt ute kan du lättare ta dig fram till.

Bilen genom att på avstånd tända halvljusen, positionsljusen och sidoljusen, fullständig eller selektiv upplåsning av bilen, (en enda tryckning: blinkersljusen lyser med fast sken), (knappen hålls intryckt till önskat läge).

(en enda tryckning: blinkersljusen tänds med fast ljus), Även belysningen i kupén, som t, taklamporna och belysningen i benutrymmena tänds, dessa system omfattar: bilradio, CDspelare, USB-läsare, Bluetooth, navigator med färgskärm, uttag för externa.

Förbättrar sikten inne i bilen om det är, denna funktion ger en svankmassage under 60 minuter, med den här växellådan kan du välja, trampar på gasen och kör iväg.

Det går också att dra åt och lossa, lagring av förarsätets inställningslägen (elstyrt förarsäte), av säkerhetsskäl bör dessa inställningar göras med bilen stillastående, armstödet fram kan justeras i längdoch höjdled, beroende på utförande.

Det har även ett förvaringsfack som kan, utrustas med ett nättuttag 230 V/50 Hz, tryck bara lätt uppåt eller nedåt, utan, tryck reglaget nedåt och släpp det.

Automatisk luftkonditionering: använd företrädesvis någon av tre helautomatiska funktionerna genom att trycka på knappen "AUTO", slå upp och läs om funktionen på motsvarande sida om någon kontrollampa, fyll på om nivåerna är felaktiga.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders