2012 Citroën C3 Picasso Handleiding (in Dutch)

2012 Citroën C3 Picasso Handleiding
Posted on 25 Apr, 2017 by Vergingondisgust
Model: 2012 Citroën C3 Picasso


Pages: 244
File size: 8 MB

Other 2012 Citroën C3 Picasso Manuals:


Downloaden Handleiding

Online Viewer

Manual Beschrijving
Als dit waarschuwingslampje noodstop zeer krachtig in en gaat branden in combinatie laat het pedaal niet los. Door deze storing zou u elektronische remdrukregelaar tijdens het remmen de controle over uw auto kunnen verliezen. Controleer of beide gordelsluitingen zijn vergrendeld door aan de riem te trekken.

De bestuurder blijft derhalve altijd zelf verantwoordelijk voor het al dan niet opvolgen van een schakeladvies van het systeem. Het systeem is dan weer ingeschakeld; het controlelampje in de schakelaar gaat uit en er wordt een melding op het display weergegeven. De bestuurder van de auto die wordt gesleept moet achter het stuur blijven zitten.

Raadpleeg de wetgeving van uw land met betrekking tot het vervoeren van voorwerpen die langer zijn dan de auto. Houd er in dat geval rekening mee dat het trekken van een aanhanger met een licht beladen auto een negatieve invloed heeft op het weggedrag. Bij hoge buitentemperaturen kunnen de prestaties van de auto minder worden om de motor te beschermen.



Manual Cover
2012 Citroën C3 Picasso Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2012
MakeCitroën
ModelC3 Picasso
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages244
File size8 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders