2014 Citroën C1 Ръководство на потребителя (in Bulgarian)

2014 Citroën C1 Ръководство на потребителя
Posted on 6 Oct, 2016 by Punkxwado
Model: 2014 Citroën C1


Pages: 256
File size: 6 MB

Other 2014 Citroën C1 Manuals:


Изтегляне »

Описание
Комфорт климатик с ръчно управление тази система функционира единствено при работещ двигател. Комфорт климатик с автоматично управление климатикът функционира при работещ двигател. Комфорт подсушаване отопление на стъклата сериграфията показва мястото на бутоните за бързо подсушаване или размразяване на предното и страничните стъкла.

Можете да управлявате тези файлове с помощта на бутоните на волана или тези от панела на радиото. Не е необходимо да се отпуска педала на след кратко бездействие върху газта по време на смяна на предавките. Указанията за смяна на предавката не системата може да ви предложи да са задължителни.

Управление камера за заден ход камерата за заден ход се активира автоматично при включване на задната предавка. Безопасност индикатори за звуков предупредителен сигнал посока системата за звукова тревога може да предупреди другите участници в движението за някаква непосредствена опасност. Зона на отчитане на удара ханша до раменете на водача и пътника отпред при силен страничен удар.



Manual Cover
2014 Citroën C1 Ръководство на потребителя (in Bulgarian) Image

General
Year2014
MakeCitroën
ModelC1
FiletypePDF (Download)
LanguageBulgarian
Pages256
File size6 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders