2017 Citroën C-Zero Ръководство на потребителя (in Bulgarian)

2017 Citroën C-Zero Ръководство на потребителя
Posted on 26 Apr, 2017 by Lurke
Model: 2017 Citroën C-Zero


Pages: 174
File size: 5 MB

Other 2017 Citroën C-Zero Manuals:


Изтегляне »

Описание
Главният акумулатор е в процес на след приклячване на зареждането индикаторът на главния зареждане. Не забравяйте да проверите състоянието на превключвателя преди да потеглите с автомобила. Нивото на заряд на главния ограничаване на наличната мощност на двигателя.

Неутрализиране на бутоните за да смените посоката на движение управление на стъклата на пътниците на стъклото. Регулиране на височината на седалката на водача повдигнете или натиснете лоста няколко пъти последователно докато достигнете желаното положение. Регулиране на седалката по дължина повдигнете лоста и плъзнете седалката напред или назад.

Управлението на температурата позволява достигане на желаното ниво на комфорт чрез смесване на въздуха от различните системи. Забравени светлини пръстенът се връща автоматично в при отваряне на вратата на началното си положение. Можете да деактивирате геолокализацията чрез едновременно натискане на клавишите "локализирано повредата на системата не пречи на повикване на спешна помощ" и "локализирано повикване на автомобила да се движи.



Manual Cover
2017 Citroën C-Zero Ръководство на потребителя (in Bulgarian) Image

General
Year2017
MakeCitroën
ModelC-Zero
FiletypePDF (Download)
LanguageBulgarian
Pages174
File size5 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders