2018 Citroën C-Elysée Omistajan käsikirja (in Finnish)

2018 Citroën C-Elysée Omistajan käsikirja
Posted on 31 Oct, 2018
Model: 2018 Citroën C-Elysée


Pages: 260
File size: 9 MB

Other 2018 Citroën C-Elysée Manuals:


Lataa käsikirja »

Manuaalinen Kuvaus
Vaihteenvaihdon osoitin Järjestelmä, joka auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta suosittelemalla vaihtoa suuremmalle vaihteelle. Järjestelmä voi suositella yhden (tai useamman) vaihteen väliin jättämistä tilanteen ja auton varustetason mukaan. Voit noudattaa suositusta ja hypätä pienempien vaihteiden yli.

Vaihteenvaihdon suositukset eivät kuitenkaan ole pakollisia. Tien kunto, liikenteen määrä ja turvallisuusnäkökohdat ovat ratkaisevia tekijöitä sopivan vaihteen valinnassa. Kuljettajan tulee käyttää omaa harkintaansa siinä, noudattaako hän järjestelmän suosituksia.

Tätä toimintoa ei voi kytkeä pois käytöstä. Stop & Start -järjestelmä asettaa moottorin hetkeksi valmiustilaan – STOP-tilaan – silloin, kun auto pysähtyy liikenteessä (punaiset liikennevalot, liikenneruuhkat jne.). Moottori käynnistyy jälleen automaattisesti – START tilassa – heti, kun autolla lähdetään liikkeelle. Uudelleenkäynnistys tapahtuu välittömästi, nopeasti ja äänettömästi. Stop & Start -järjestelmä sopii täydellisesti kaupunkiajoon, sillä se vähentää polttoaineen kulutusta, pakokaasupäästöjä sekä melua silloin, kun auto on paikoillaan.



Manual Cover
2018 Citroën C-Elysée Omistajan käsikirja (in Finnish) Image

General
Year2018
MakeCitroën
ModelC-Elysée
FiletypePDF (Download)
LanguageFinnish
Pages260
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders