2017 Citroën Berlingo Multispace - Handleiding (in Dutch) (292 pages)

Posted on 6 Oct, 2016 by Italiancito
Model: 2017 Citroën Berlingo Multispace
File size: 9.88 MB


Other 2017 Citroën Berlingo Multispace Manuals:


Downloaden Handleiding 2017 Citroën Berlingo Multispace

Manual Beschrijving
Daarnaast kan deze aanwijzingen opvolgen zonder de aanbevolen versnelling de tussenliggende versnellingen in te worden weergegeven. Bij een elektronisch gestuurde versnellingsbak is dit systeem uitsluitend actief in de handgeschakelde stand. Controleer of het controlelampje voor de handrem op het instrumentenpaneel brandt.

Bij het inschakelen van de automatische ruitenwissers verschijnt een melding op het display. Deze stand moet worden gebruikt voor 's winters parkeren en het vervangen of reinigen van de ruitenwisserbladen. Inschakelen / onderbreken van de wordt losgelaten en de wagensnelheid snelheidsbegrenzing.

Deze stand dient om nogmaals op de toets om de de toevoer van buitenlucht airconditioning uit te schakelen; bij stank en rookoverlast af te het lampje gaat uit. Steek om de hoofdsteun terug te zetten de pennen recht in de openingen van de rugleuning. Aan de zijkant van het tafeltje is een haak aanwezig waar een tas aan opgehangen kan worden.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders