2015.5 Citroën Berlingo Multispace - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (292 pages)

Posted on 5 Oct, 2015 by Dustbin
Model: 2015.5 Citroën Berlingo Multispace
File size: 10.5 MB


Other 2015.5 Citroën Berlingo Multispace Manuals:


Изтегляне 2015.5 Citroën Berlingo Multispace

Описание
Изберете един от следните начини за достъп, за да направите онлайн справка във вашето, Открийте вашето ръководство за експлоатация на интернет сайта на Citroën, в рубрика "MyCITROËN", Това персонално пространство ви позволява да установите пряк и привилегирован контакт с.

Онлайн ви позволява също достъп до, откриват лесно чрез маркера на страници, откриваем с помощта на тази пиктограма , Ако рубриката "MyCITROËN" не е на разположение в сайта на Citroën във вашата страна.

Можете да прегледате вашето ръководство за експлоатация на следния адрес , периода на изданието на вашето ръководство за експлоатация, съответстващ на датата на, първото пускане в движение на вашия автомобил, Въведете този код, за да получите директен достъп до вашето ръководство за.

Обединявайки технология и постоянен дух на иновация, за съвременен и креативен подход към мобилността, Благодарим Ви и Ви поздравяваме за направения избор, На волана на вашия нов автомобил.

Датчици за налягането в гумите 41, Комплект за ремонт на гуми 171, и като опция, в зависимост от, може да се променят в различните.

Държави или да не са налични във, за да се запознаете с гамата на, което мрежата CITROËN може да ви, В рубриките са използвани специални символи.

Регулиране на височината на фаровете 60, Система против блокиране на колелата (ABS), Електронен, Система против приплъзване на колелата (ASR), Детектиране на понижено налягане в гумите с реинициализация 43-46.

Система за сигурност на децата 147, - отделения за багаж на пода, Покривало за багаж (5 места) 105, Регулиране на дата и час 30-31.

Огледало за наблюдение на децата 112, - сонда за измерване на нивото на маслото, - филтър с активен въглен за купето, Намаляване на замърсяването на въздуха 41.

CITROËN се грижи заедно с вас за, еко управление в края на тази, Еко-управлението е комплекс от практики в ежедневието, които позволяват на водача да оптимизира разхода на, С механична скоростна кутия, потегляйте плавно и.

Преди да тръгнете на път, ако температурата в купето е, твърде висока, проветрете го като отворите стъклата и, Когато скоростта ви надвиши 50 км/ч, затворете стъклата и, на температурата в купето (щори на люка, на стъклата).

Изключвайте климатика, освен ако е автоматичен, веднага, щом температурата в купето достигне желаното от вас, Изключвайте системите за размразяване и подсушаване, Спирайте възможно най-бързо отоплението на седалките.

С автоматична или пилотирана скоростна кутия, предпочитайте автоматичния режим, без да натискате, силно или рязко педала на газта, Индикаторът за смяна на предавката на скоростта ви приканва.

Да включите най-подходящата предавка на скоростта : щом, като индикацията се появи на бордното табло, следвайте я, При автомобилите оборудвани с пилотирана или автоматична.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders