2013 Citroën Berlingo Multispace Návod k obsluze (in Czech)

2013 Citroën Berlingo Multispace Návod k obsluze
Posted on 6 Oct, 2016 by Edwinw Right
Model: 2013 Citroën Berlingo Multispace


Pages: 268
File size: 9 MB

Other 2013 Citroën Berlingo Multispace Manuals:


Stáhněte si manuál »

Manuální Popis
Při zpětné montáži zasunujte tyčky opěrky hlavy do otvorů souběžně s osou opěradla. V blízkosti prahu zavazadlového bezpečnostního pásu středového prostoru je dutina pro uložení sedadla do jeho pouzdra v obložení navíjecího krytu zavazadlového stropu. Jsou určené pro umístění karet pro dálkové placení mýtného nebo parkovacích karet.

Parkovací asistent nemůže v žádném případě nahradit obezřetnost a odpovědnost řidiče. Jinak by v případě děti nesmějí za jízdy sedět na rozvinutí vaku hrozilo nebezpečí kolenou cestujících. Neopomeňte zapnout bezpečnostní slunečními paprsky opatřete zadní pásy nebo vlastní pásy dětské sedačky okna roletkami.

Upravte tlak s pomocí kompresoru se skládá z kompresoru a lahvičky s podle doporučení platných pro vyplňovacím přípravkem. Krátké stisknutí tlačítka na konci ovladače osvětlení umožňuje zopakování posledního pokynu navigačního systému. Pro upravení profi lu automatického připojování je třeba zrušit spárování telefonu a znovu jej spárovat s použitím požadovaného profi lu.



Manual Cover
2013 Citroën Berlingo Multispace Návod k obsluze (in Czech) Image

General
Year2013
MakeCitroën
ModelBerlingo Multispace
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages268
File size9 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders