2012 Citroën Berlingo Multispace - Handleiding (in Dutch) (240 pages)

Posted on 6 Oct, 2015 by Meysell
Model: 2012 Citroën Berlingo Multispace
File size: 7.84 MB


Other 2012 Citroën Berlingo Multispace Manuals:


Downloaden Handleiding 2012 Citroën Berlingo Multispace

Manual Beschrijving
Op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten, en diensten en kunt u rechtstreeks contact opnemen met het merk, een voor u op maat gemaakte pagina, als de rubriek "MyCitroën" niet beschikbaar is op de website van.

Het merk voor uw land, kunt u uw instructieboekje op het volgende, als u het instructieboekje online raadpleegt, hebt u tevens, toegang tot de meest recente informatie, is gemakkelijk te herkennen aan de paginamarkeringen die.

De link in het gedeelte voor "Particulieren", de uitgiftedatum die overeenkomt met de datum van deel 1A op het, u kunt hier uw instructieboekje dezelfde lay-out bekijken, wij maken u attent op het volgende.

Uw auto is, afhankelijk van het, waarvoor uw auto bestemd is, slechts van, of accessoires die niet onder een, het elektronisch systeem van uw auto.

Mee te houden en contact op te nemen, cITROËN om u te laten informeren over, neem voor alle werkzaamheden aan uw, auto contact op met een gekwalificeerde.

Werkplaats die beschikt over de juiste, een geraffineerde mix van hoogwaardige techniek en constante innovatie, wij danken u voor uw keuze en wensen u veel plezier met uw auto, achter het stuur van uw nieuwe.

Dit instructieboekje is ontwikkeld om u korte tijd, vertrouwd te maken met alle functies van uw nieuwe auto, het instructieboekje is verdeeld in 10 rubrieken met elk, functies van de auto gerangschikt per thema aan bod.

In rubriek vindt u een overzicht van de technische, instructieboekje verwijst u naar de bladzijden met meer, informatie over de desbetreffende uitrusting en functies, in de rubrieken kunt u de volgende symbolen.

Dit symbool verwijst naar de rubriek en het gedeelte, waar meer informatie over de desbetreffende functie, dit symbool vraagt uw aandacht voor aanvullende, informatie die u helpt de gebruiksmogelijkheden van.

Dit symbool geeft een waarschuwing met betrekking, uw auto is, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de, uitvoering en de specifieke kenmerken voor het land, waarvoor uw auto bestemd is, slechts van een deel van.

De in dit boekje vermelde uitrustingen voorzien, na afzetten van het contact de, deze langs de voorruitstijlen te staan, als u het rempedaal loslaat, hebt u.

Ongeveer seconden de tijd om weg te, rijden, zonder dat de auto achteruitrolt, of u de handrem hoeft te gebruiken, de snelheid van de auto moet.

Hoger zijn dan 40 km/h en, de te programmeren snelheid van de, auto moet hoger zijn dan 30 km/h, het multifunctionele dak verlengt de standaard dakconsole.

De parfumeur werkt via de luchtroosters de dakconsole, verwijder de armsteun of de extra uitneembare console om, de passagiersstoel neer te kunnen klappen de tafelstand.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders