2017 Alfa Romeo MiTo Kezelési útmutató (in Hungarian)

2017 Alfa Romeo MiTo Kezelési útmutató
Posted on 20 Feb, 2017 by Callicles
Model: 2017 Alfa Romeo MiTo


Pages: 228
File size: 5 MB

Other 2017 Alfa Romeo MiTo Manuals:


Letöltés Manual »

Kézi Leírás
Majd engedjük fel a panel a gomb többszöri rövid gombot; lenyomásával csukódik be. Ez a funkció csak az üzemanyag szint jelentős változásának felismerését követően aktiválódik. Hibajelzések és üzenetek esetén mindig olvassuk el a jelen fejezetben található információkat.

A nagyon komoly hibák jelzései korlátlan ismétlődési ciklusban jelennek meg a kijelzőn. A kevésbé komoly hibák jelzéseinek ismétlődési ciklusa időben korlátozott. A vonatkozó üzenet; a manuális mód rendelkezésre állásának hiányára vonatkozó üzenet; az automatikus mód rendelkezésre állásának hiányára vonatkozó üzenet; a kért manőver inkompatibilitására vonatkozó üzenet; tengelykapcsoló túlmelegedése üzenet.

A szimbólum aktív lengéscsillapító rendszer meghibásodása esetén jelenik meg a kijelzőn. A motor leállítása világító figyelmeztető lámpa esetén is lehetséges; a regenerálási eljárás ismételt megszakításai azonban a motorolaj idő előtti elhasználódását okozhatják. A a saját magunk és a többi személy biztonságát negatívan befolyásolva stabilitási és tapadási állapotba került.



Manual Cover
2017 Alfa Romeo MiTo Kezelési útmutató (in Hungarian) Image

General
Year2017
MakeAlfa Romeo
ModelMiTo
FiletypePDF (Download)
LanguageHungarian
Pages228
File size5 MB




Alfa Romeo Modellek

Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders